Ala-asteen alkua

Hyppäsin useamman vuoden asioiden edelle joten peruutetaan vähän. Pienellä kylällä on helppo joutua silmätikuksi ja minä olin yksi niistä jotka valittiin. Toki olen aina ollut erikoinen joten olin helppoakin helpompi maali minkä lisäksi olin pitkä. Olin lähes aina etummaisena kun opettajat laittoivat oman luokan pituusjärjestykseen ja pidempi kuin osa ylemmillä luokilla olevista.

Eikä se helppoa ollut olla isosiskonkaan kanssa aina samalla luokalla ja se tapahtui joka toinen vuosi mutta en nyt sitä voisi erityisen traumaattiseksikaan sanoa, joskus isosiskosta sai turvaa kun kiusaus oli pahimmillaan mutta tiedän että se pahensi isosiskon tilannetta.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *