Yksinäinen yksinäisten joukossa

Yhdessä vaiheessa aloin saada ystäviä koulussa. Ei ollut väliä vaikka hekin olivat koulukiusattuja ja yhdessä meitä sitten haukuttiin lesboiksi ja kaikkea muuta mukavaa. Oltiin kiusattuja mutta oltiin sentään yhdessä kiusattuja, meillä oli toisemme.

Rinnakkalaisluokkalaisen Jennin muistan hyvin. Jennillä oli violetit hiukset, tämä oli hyvin ujo ja valitsi saman valinnaisen kuin minä.

Loppujen lopuksi Jenni tappoi itsensä. Koko koulu muuttui ja vaikutti murtuneelta jonkin aikaa. Kiusaajat pyytelivät anteeksi kiusatuilta ja kaikki kaveripiirissä saivat anteeksipyynnön jopa pahimmilta kiusaajilta.

Itse en saanut edes yhtään anteeksipyyntöä.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *