Ensimmäinen äiti

Ensimmäinen muisto äidistä on erikoinen, en tiedä mihin ajanjaksoon se sijoittuu joten en voi olla täysin varma onko se ensimmäinen, ehkä on ehkä ei?

Olin löytänyt puolikkaan lasipallon pihalta, se oli karulla tavalla kaunis ja mielenkiintoinen. Laitoin sen sukan sisään, sukka oli muistaakseni musta. Lähdin viemään aarretta huoneeseen, oliko minulla silloin jo yhteinen huone siskon kanssa? En enää muista.

Äiti huomasi minut portaissa, kysyi mitä sukassa oli. En syystä tai toisesta halunnut kertoa, syykin on unohtunut mutta ei sitä olisi mikään tarve ollut piilotella? Vai pelkäsinkö että se otettaisiin pois? Aikamoinen tuholainen olin pienenä mutta se on toinen tarina.

Rupesimme kiistelemään äidin kanssa sukasta, äiti sai sen minulta lopulta ja muksautti minua sillä päähän saman tien katsomatta mitä sisällä oli. Terävä kulma varmaan osui, seuraava muistikuvani on kun äiti vie minua suihkuun, veri valuu päästäni ja sekoittuu veteen värjäten suihkun lattian punaiseksi.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *